Προσοχή.....Από αύριο τα ελληνικά Windows δεν θα ανοίγουν αυτόματα. Τι πρέπει να κάνετε







Ανακοίνωση έβγαλε η Microsoft, σήμερα, 4 ώρα Ελλάδας, που αφορά όλους τους χρήστες Microsoft Windows στην Ελλάδα,

για όλα τα αντίστοιχα προϊόντα της! Με την ανακοίνωση της, προσπαθεί να προλάβει, ώστε αύριο να μην τρέξουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε τεχνικούς και καταστήματα για επανεγκατάσταση windows.








Έτσι ή εταιρία σημειώνει ότι από αύριο, 1η Φεβρουαρίου 2014, τα windows στην Ελλάδα, δεν θα φορτώνουν αυτόματα, μετά το άνοιγμα του υπολογιστή και την φόρτωση τους, αλλά θα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:









Καλά διαβάσατε........Η εκκίνηση των Windows θα γίνεται στην Ελλάδα, μόνο με "Εντολή Σαμαρά".




Έτσι για να εκκινήσουν τα Windows, απλά πατάτε την επιλογή "Εκκίνηση με Εντολή Σαμαρά", αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκκινήσουν. Όσοι αισθάνονται "άπλυτοι", "αντιστασιακοί", αντικυβερνητικοί, απλά ξεχάστε τα Windows....Υπάρχουν και τα Linux, άλλωστε!




Σε όσους δεν εμφανιστεί, από αύριο, το παρών μήνυμα, και εκκινήσουν τα Windows αυτόματα, απλά είναι ξεγραμμένοι από πολίτες αυτής της χώρας. Τότε, αν σας τύχει, απλά είστε στην λίστα της Αντιτρομοκρατικής, ως "τρομοκράτες", και απλά να αναμένετε την σύλληψη σας!



Πηγή
Το διαβάσαμε από το: Προσοχή.....Από αύριο τα ελληνικά Windows δεν θα ανοίγουν αυτόματα. Τι πρέπει να κάνετε http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/02/windows.html#ixzz2s5jjvaXy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου