ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!




Όπως πρώτοι για άλλη μία φορά σας είχαμε ενημερώσει ήδη από τις αρχές Ιουνίου, αναμένεται έντονη ζέστη σε όλη την Ελλάδα τις επόμενες 48 ώρες και πιο συγκεκριμένα τόσο την Πέμπτη 26 όσο και την Παρασκευή 27 Ιουνίου, ακόμα και με θερμοκρασίες 40 βαθμών Κελσίου !!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αγγίξει στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, ακόμα και τους 39-40oC.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα κάνει πάρα πολύ ζέστη. Στην μεν Αθήνα το μεσημέρι ο υδράργυρος θα αγγίξει στο κέντρο ακόμα και τους 40oC, στη δε Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 36-37 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην συμπρωτεύουσα λόγο της υγρασίας, η δυσφορία θα είναι ακόμα πιο έντονη, δηλαδή υπολογίστε ότι θα αισθάνεστε την θερμοκρασία 2-3 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Στον κάμπο της Θεσσαλίας, αλλά και στους κάμπους της Μακεδονίας και της Πελοποννήσου, ο υδράργυρος σίγουρα σήμερα το μεσημέρι θα φτάσει και τους 40oC, ενώ τοπικά ίσως φτάσει και τους 41οC !!

Από το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας και λέμε πρόσκαιρη, διότι από την Δευτέρα φαίνεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας όχι όμως καύσωνας. Γενικότερα όμως, ο Ιούλιος θα μπει με άγριες διαθέσεις στην χώρα μας, κυρίως όσον αφορά τις θερμοκρασίες, διότι φαίνεται να κάνει αρκετή ζέστη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ !!
Το διαβάσαμε από το: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_6502.html#ixzz35kYnoDQQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου