Νέα σημαντική συμφωνία βιομηχανικής συνεργασίας υπέγραψε η ΕΑΒ με την Lockheed Martin.




Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στα πλαίσια της εξωστρέφειας αλλά και της άριστης εργασίας που προφέρει ως διεθνής εταίρος σε μεγάλες αεροναυπηγικές βιομηχανίες
προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας μέσω της υπογραφής σύμβασης με την Lockheed Martin για τη συνέχιση του προγράμματος συμπαραγωγής του αεροσκάφους C-130J Super Hercules .

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε» αναφορικά με τον Διαγωνισμό Νο. 692, για το έργο « Μερική Συναρμολόγηση Δομικών Τμημάτων Mid Panels & Plugs Α/φους C130J » ανακοινώνει ότι :




1) Τροποποιείται το Παράρτημα 3 (Πίνακας συμπληρωμένος με προϋπολογιζόμενες τιμές ανά εργοσύνολο στην διάρκεια της πενταετίας).

2) Μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών του διαγωνισμού Νο. 692 έως την 14-07-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00. (άρθρο 8, παρ. 8.1. της διακήρυξης).

3) Ορίζεται επιπρόσθετη ημερομηνία 4ης επίσκεψης τυχόν ενδιαφερομένων στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου ΕΑΒ η 29-05-2015 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00. (άρθρο 1, παρ. 1.7. της διακήρυξης).

4) Απαλείφεται η φράση «Τα παραδοτέα για τα ............είναι επιπέδου συναρμολόγησης ΙΙΙ» (άρθρο 3, παρ. 3.3.2 της διακήρυξης)

Όλοι οι υπόλοιποι όροι της διακήρυξης παραμένουν ως έχουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΒ Α.Ε»

Θυμίζουμε ότι η εμπλοκή της ΕΑΒ στο πρόγραμμα ξεκίνησε στα τέλη του 2009 και η ΕΑΒ έχει αναλάβει την κατασκευή και συναρμολόγηση μειζόνων συγκροτημάτων της ατράκτου του στρατιωτικού μεταγωγικού που αντιπροσωπεύουν περίπου το 30% του αεροσκάφους ως μοναδικός προμηθευτής παγκοσμίως.

Η αξία του νέου προγράμματος θα ανέλθει στα 72 εκ. δολάρια έτσι το ανεκτέλεστο έργο θα ανέλθει στα περίπου 580 εκατ.ευρώ επιτρέποντας έτσι να κλείσει το οικονομικό έτος με θετικό προ φόρων αποτέλεσμα για το 2014.


Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/06/lockheed-martin.html#ixzz3c07lViws

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου