ΕΚΤΑΚΤΟ: Το HAARP που «είχε κλείσει» ανοίγει και πάλι με νέα διεύθυνση!(ΒΙΝΤΕΟ)





Πριν δυο χρόνια ανακοίνωναν ότι θα έκλεινε, ότι θα το έπαιρνε η DARPA, μπορεί και να το διέλυαν αλλά σκεφτόντουσαν “το κόστος”






Παρά το «κλείσιμο» και τις ψευδείς δηλώσεις, όλοι οι περίεργοι αυτοί συνωμοσιολόγοι έλεγαν ότι το HAARP όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά γνωρίζει μέρες δόξης λαμπρής!

Μόλις πριν λίγες μέρες, από επίσημα χείλη ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία του HAARP κάτω από νέα διεύθυνση.

Η Othana Zuch, εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας, επιβεβαίωσε ότι το HAARP θα παραδοθεί τον Αύγουστο στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας, οπότε έχει προγραμματιστεί και τελετή παράδοσης.

«Το Ερευνητικό Εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας έχει τον έλεγχο των εγκαταστάσεων HAARP μέχρι τις 11 Αυγούστου», έγραψε η Marmian Grimes, εκπρόσωπος του πανεπιστημίου, σε ένα e-mail στο The Intercept. «Μετά από αυτό, το πανεπιστήμιο θα έχουν πρόσβαση στο χώρο σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της Αλάσκα και της Πολεμικής Αεροπορίας. Η συμφωνία επιτρέπει την πρόσβαση για δύο χρόνια, η οποία θα παρέχει στο πανεπιστήμιο και το χρόνο της Πολεμικής Αεροπορίας για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία σχετικά με τη μεταβίβαση της γης».
Το νέο ψέμα:

Το High Frequency Active Auroral Research Program , περισσότερο γνωστό με το ακρωνύμιο του -HAARP- δηλώνουν επίσημα πλέον και προς κάθε επιβεβαίωση των συνωμοσιολόγων ότι, «έχει φτάσει στο τελικό στάδιο του παράξενου ταξιδιού του που άρχισε με τις ανησυχίες από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου σχετικά με τον πυρηνικό πόλεμο: Τον επόμενο μήνα, η Αλάσκα με βάση το ερευνητικό σταθμό θα μεταφερθεί στην πολιτικό έλεγχο».

Αυτά σημειώνει και το ενημερωτικό ιστολόγιο που είχε άμεση επαφή με τους αξιωματούχους. Τι απίστευτη παραδοχή! Μέχρι τώρα ήταν επίσημα ένα απλό ερευνητικό πρόγραμμα μελέτης της ιονόσφαιρας και ξαφνικά αφού πρώτα «έκλεισε» παραδέχονται ότι ήταν καθαρά στρατιωτικό!




Και το νέο ψέμα είναι ότι και καλά πρέπει να πιστέψουμε ότι ένα στρατιωτικό όπλο, θα το πάρει στα χέρια του το Πανεπιστήμιο. Να κάνει τι ακριβώς; Να βάλει τους φοιτητές να ανοίγουν τρύπες στους ουρανούς; Ή να παίζουν την HAARPα;








Για όσους δεν γνωρίζουν, το HAARP βρίσκεται σε μια περιοχή κοντά στην πόλη της Gakona, Αλάσκα, αποτελείται από 360 ραδιοπομπούς και 180 κεραίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να παράγουν ραδιοκύματα που θερμαίνουν την ιονόσφαιρας με την επιτάχυνση των ηλεκτρονίων.





Υποτίθεται ότι σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μια ιδέα-αντιγραφή του ήδη αντίστοιχου Ρώσικου συστήματος που προϋπήρχε, «με σκοπό να μελετήσει κατά πόσον ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων που ταξιδεύουν μέσω της ιονόσφαιρας, μια περιοχή της ανώτερης ατμόσφαιρας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση μηνυμάτων για τα πυρηνικά υποβρύχια που καραδοκούν στο βάθος της θάλασσας. Όταν τελείωσε ο Ψυχρός Πόλεμος, υποστηρικτές του HAARP πρόσφεραν άλλες χρήσεις, όπως η διερεύνηση τρόπων για τον εντοπισμό υπόγειων εγκαταστάσεων σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα», λέει η αρθρογράφος. Και συνεχίζει:




«Το Υπουργείο Άμυνας ξόδεψε σχεδόν $ 300 εκατομμύρια – το μεγαλύτερο μέρος του παρέχεται μέσω του Κογκρέσου add-ons – πάνω από δύο δεκαετίες για την κατασκευή του, η οποία ολοκληρώθηκε το 2007. Λιγότερο από επτά χρόνια αργότερα, η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι θα το κλείσει και θα το διαλύσει.

»Δεδομένου των κρυφών στόχων του – τη μελέτη της ιονόσφαιρας – η εγκατάσταση έλαβε υπερμεγέθους προσοχή από αυτούς που πίστευαν ότι είναι μια απόρρητη στρατιωτική εγκατάσταση. Με τα χρόνια, το HAARP προσπάθησε να απελευθερωθεί από τις θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλεται, ακόμη και ανοίγοντας κάποιες φορές τα σπίτια για το κοινό να επισκεφτούν την εγκατάσταση.




»Δεν δούλευε και οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζονταν. Το περασμένο καλοκαίρι, η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να διαλύσει το HAARP, λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης».




Ναι μόνο που κανείς πρέπει να διαβάσει το άρθρο Αμερικάνος δημόσιος υπάλληλος παραδέχεται τη χρήση και δυνατότητες του «σούπερ όπλου» HAARP για να καταλάβει και τον στρατιωτικό του ρόλο αλλά και την παραδοχή ότι έχουν ΚΑΙ ΆΛΛΗ τεχνολογία τώρα. Μόνο που δεν είπε το όνομα της, κι αυτή λέγεται Cern!

Και η αρθρογράφος συνεχίζει αναφέροντας τον δικό μας Έλληνα επιστήμονα, για τον οποίον είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμβάλει στην καταστροφή πλανήτη και ανθρώπων:

»Ο φυσικός Dennis Παπαδόπουλος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Maryland και ο μακροπρόθεσμος υποστηρικτής του HAARP, δήλωσε ότι η συμφωνία που εκπονήθηκε θα μεταφέρει την εγκατάσταση από το Υπουργείο Άμυνας στην πολιτεία της Αλάσκα, και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκα. Το HAARP τότε θα λειτουργήσει, όπως και άλλα ερευνητικά κέντρα που μελετούν την ιονόσφαιρα, ως μια επιστημονική εγκατάσταση για διεξαγωγή πειραμάτων. Ο Παπαδόπουλος είπε ότι η πολιτεία της Αλάσκα, θα θέσει σε περίπου $ 2.000.000 και κάποια πρόσθετη χρηματοδότηση μπορεί να προέλθει από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών και το Πεντάγωνο.

»Ο Παπαδόπουλος δεν αναμένει να τεθεί σε λειτουργία μέχρι την επόμενη άνοιξη, λόγω του βαρύ χειμώνα της Αλάσκας. “Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η μεταβίβαση», είπε, “και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο”».

Κι αν δεν καταλάβατε, το κόστος του στρατιωτικού υπερόπλου φεύγει από το μπάτζετ της Άμυνας και περνάει με αυτά τα κόλπα στο κόστος της αυτοδιοίκησηηης! Γεια σου ρε Ατζέντα 21 και γεια σου κι εσένα πατριώτη σκοτεινάτε!

Χαιρετίσματα από την Ελλάδα, την πατρίδα σου, μια από τις χώρες που καταστρέφει το HAARP. Πάρ’ τα για να μην στα χρωστάω!




© AllNewz

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/haarp_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου