Ντουμπάι: Φανατικός ισλαμιστής αφήνει την κόρη του να πνιγεί για να μην την αγγίξουν οι άνδρες ναυαγοσώστες

Με την ίδια της τη ζωή πλήρωσε μια 20χρονη κοπέλα
από το Ντουμπάι τον θρησκευτικό φανατισμό του πατέρα της ο οποίος προτίμησε να την δει να πνίγεται μπροστά στα μάτια του παρά να επιτρέψει στους ναυαγοσώστες να τη βοηθήσουν, για να μην την… αγγίξουν!

Την απίστευτη είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Independent, σύμφωνα με την οποία, προφανώς αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα η νεαρή γυναίκα και ενώ κολυμπούσε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οι δυο διασώστες που είχαν υπό την ευθύνη τους την παραλία έσπευσαν να τη βοηθήσουν ωστόσο, προσκολλημένος o πατέρας της στις ακραίες αντιλήψεις των γουαχαμπιστών για τις γυναίκες τούς εμπόδισε απειλώντας τους, αφήνοντας την κόρη του να πνιγεί μόνο και μόνο για να μην την ακουμπήσουν «ξένοι άνδρες» κάτι που «θα έθιγε ανεπανόρθωτα την τιμή της» !

Ο πατέρας έγινε ξαφνικά εξαιρετικά επιθετικός προς τους ναυαγοσώστες, μη αφήνοντάς τους καν να μπουν στη θάλασσα, τους έσπρωχνε έξω από το νερό και έλεγε πως προτιμούσε η κόρη του να πεθάνει παρά να την ακουμπήσουν, με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η άτυχη κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη… επειδή εμπόδισε τους διασώστες στο να κάνουν τη δουλειά τους…

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Ντουμπάι: Φανατικός ισλαμιστής αφήνει την κόρη του να πνιγεί για να μην την αγγίξουν οι άνδρες ναυαγοσώστες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_889.html#ixzz3ihm4q6L1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου