Πρόβα εξέγερσης χθες το βράδυ στην Μυτιλήνη! Πακιστανοί βγήκαν στους δρόμους και τα έκαναν ρημαδιό


Η Μυτιλήνη έγινε στόχος «μαύρων επιχειρήσεων» (black ops) καθώς κάποιοι «αόρατοι» μέσω τηλεφωνημάτων και διάδοσης ψευδών φημών επιχείρησαν (και κατάφεραν) να προκαλέσουν εξέγερση στο hot spot της Μόριας όπου φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες και παράνομοι αλλοδαποί μετανάστες.


200 Πακιστανοί, παράνομοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους της Μυτιλήνης την νύχτα και τα έκαναν «λαμπόγυαλο» στο άκουσμα μιας ψευδούς διαδοθείσας φήμης ότι υπήρχαν επτά νεκροί μετανάστες, πέντε Πακιστανοί και δύο Μαροκινοί, σε φορτηγό αυτοκίνητο σε ένα πλοίο που υποτίθεται ξεκίνησε από την Μυτιλήνη για κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας.


Στις 11:30 το βράδυ όταν διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς μετανάστες στους χώρους του χοτ σποτ της Μόριας, Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν και βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα ενώ κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ!


Η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή και μεταφραστές επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν.


Όμως κάποιοι μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης!


Υπήρξε κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης.


Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.
http://www.unpolitical.gr/2016/09/blog-post_148.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου