Αυτόν έχει βάλει στο στόχαστρο η ΝΤΠ - Διαβάστε γιατί




- Η οικογένεια Assad ανήκει στην ανεκτικού προσανατολισμού Alawid κοινότητα του Ισλάμ.


-Οι γυναίκες στην Συρία έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες στη μελέτη, την υγεία και την εκπαίδευση.

- Στη Συρία οι γυναίκες δεν είναι αναγκασμένες να φορούν την Μπούργκα. Ο Ισλαμικός Νόμος της Sharia είναι αντισυνταγματικός.

- Η Συρία είναι η μόνη αραβική χώρα με κοσμικό Σύνταγμα και δεν ανέχεται τα ισλαμικά εξτρεμιστικά κινήματα.

- Περίπου το 10% του πληθυσμού της Συρίας ανήκει σε μια από τις πολλές χριστιανικές ονομασίες, πλήρως ενσωματωμένος στη συριακή πολιτική και κοινωνική ζωή.

- Σε άλλες αραβικές χώρες, ο χριστιανικός πληθυσμός είναι λιγότερο από 1% λόγω παρατεταμένης εχθρότητας.

- Η Συρία έχει απαγορεύσει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, δηλώνοντας ότι η απόφαση λήφθηκε προκειμένου "να προστατευθεί η ανθρώπινη υγεία".

- Η Συρία έχει ένα άνοιγμα στη δυτική κοινωνία και πολιτισμό όπως κανένα άλλο αραβικό κράτος.

- Τα μέσα ενημέρωσης και τα πανεπιστήμια διενεργούν δημόσιες συζητήσεις για την επιρροή της global power elite στα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι η πραγματική δύναμη στη Δύση δεν βρίσκεται στο Λευκό Οίκο, αλλά στο περίπλοκο και ισχυρό δίκτυο των ομάδων της ελίτ και των κεντρικών τραπεζών.

- Σε όλη την ιστορία υπήρξαν πέντε Πάπες συριακής καταγωγής. Η θρησκευτική ανοχή είναι μοναδική στην περιοχή.

- Πριν από τον τρέχον εμφύλιο πόλεμο, η Συρία ήταν μια από τις λίγες ειρηνικές χώρες στην περιοχή, έχοντας αποφύγει μεγάλους πολέμους ή εσωτερικές συγκρούσεις.

- Η Συρία ήταν η μόνη χώρα που δέχτηκε ιρακινούς πρόσφυγες χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική, πολιτική ή θρησκευτική διάκριση.

- Η Συρία σαφώς και αμετάκλητα αντιτίθεται στον σιωνισμό και την κυβέρνηση του Ισραήλ.

- Μετά από την ανακάλυψη πετρελαίου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψώματα Γκολάν, ο Νετανιάχου και πρόσφατα ο Ομπάμα, ζήτησαν να αναγνωριστεί η προσάρτηση στο Ισραήλ των εδαφών αυτών. Για να εδραιώσουν τη θέση τους, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τετραπλασιασμό των εποίκων που βρίσκονται εκεί.

- Η Συρία είναι η μοναδική χώρα στη Μέση Ανατολή χωρίς χρέη προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

- Η Συρία είναι η μόνη χώρα της Μεσογείου που παραμένει ο ιδιοκτήτης της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου, η λειτουργία της οποίας έχει αποφύγει την ιδιωτικοποίηση και προορίζεται να παραμείνει αποκλειστικά κρατική επιχείρηση.

Όλοι οι Έλληνες Στηρίζουμε Πούτιν ΙΙ

Σε όλα τα παραπάνω ως Freepen.gr προσθέτουμε και το ΟΧΙ του Ασαντ το 2009 στον αγωγό φυσικού αερίου που θα ξεκινούσε από το Κατάρ με προορισμό την Ευρώπη ώστε να σπάσει το ρωσικό μονοπώλιο.

freepen.gr

Το διαβάσαμε από το: Αυτόν έχει βάλει στο στόχαστρο η ΝΤΠ - Διαβάστε γιατί http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_693.html#ixzz3wqTtG36Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου