ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πέντε ΠΛΑΝΗΤΩΝ σε ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. Θα το ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ η Ν.Τ.Π.; (vid)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα εκπληκτικό φαινόμενο θα λάβει χώρα σε μερικές μέρες. Πέντε ορατοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα έρθουν σε μία νοητή ευθεία, για πρώτη φορά ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια. Λέτε να φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές;…

Ως ορατοί, ορίζονται οι πλανήτες εκείνοι που μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, σε αντίθεση με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, που απαιτούν τηλεσκόπια για να μπορέσουμε να τους δούμε.

Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος θα είναι οι πλανήτες που θα μας προσφέρουν ένα εκπληκτικό θέαμα το οποίο θα είναι ορατό από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 20 Φεβρουαρίου, του τρέχοντος έτους. Τελευταία φορά που είχαμε ένα παρόμοιο φαινόμενο ήταν τον Ιανουάριο του 2005.

Σύμφωνα με τον Bruce McClure, της αστρονομικής ιστοσελίδας Earthsky, απλοί άνθρωποι και ερασιτέχνες αστρονόμοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το φαινόμενο, λίγο πριν την αυγή και για όλη τη διάρκεια της περιόδου (20/1-20/2), στα νοτιοδυτικά και εφόσον ο ουρανός είναι καθαρός.

Γύρω από την Σύνοδο (ευθυγράμμιση) των πλανητών, υπάρχουν και λέγονται πολλές δεισιδαιμονίες καθώς, από αρχαιοτάτων χρόνων, καλλιεργούνται πεποιθήσεις πως τέτοιου είδους φαινόμενα ασκούν μεγάλες και σημαντικές επιρροές στην Γη και, φυσικά, στους ανθρώπους που την κατοικούν.

Συνήθως, τα «προγνωστικά» μιλούν για σημαντικά και «κοσμοϊστορικά» γεγονότα με διάφορες μορφές καταστροφών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν συμβαίνει τίποτα ή, κι αν ακόμα συμβεί κάτι, αποτελεί σύμπτωση και δεν έχει καμία σχέση με το φαινόμενο.

Όμως, το τελευταίο διάστημα, τέτοιου είδους φαινόμενα πέφτουν «θύματα» εκμετάλλευσης από διεστραμμένους ανθρώπους είτε μεμονωμένα είτε σε παγκόσμια κλίμακα για την υποδούλωση του ανθρώπου.

Υπό αυτή την εκδοχή κάποιοι «Αόρατοι Άρχοντες» που πολλοί θεωρούν ότι βρίσκονται πίσω από την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων, ίσως, επιχειρήσουν κάποιες καταστάσεις σε συνδυασμό με όλα αυτά που θέλουν να καταφέρουν μέσα στο 2016.

Ας είμαστε, λοιπόν, ψυχολογικά προετοιμασμένοι -όχι για το φαινόμενο αλλά για αυτούς που ίσως έχουν σκοπό να μας «φτιάξουν» κάτι…

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video με την Σύνοδο των πέντε πλανητών:




diadrastika.com

Το διαβάσαμε από το: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πέντε ΠΛΑΝΗΤΩΝ σε ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. Θα το ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ η Ν.Τ.Π.; (vid) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/vid_19.html#ixzz3xhMHhiD9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου